Over ons

Frank Verheijen

Mijn naam is Frank Verheijen, 39 jaar oud en al heel mijn leven woonachtig in Rijsbergen. Ik ben getrouwd en heb ook een zoon en een dochter. Voetbal is altijd mijn passie geweest tot een hardnekkige blessure me helaas dwong tot stoppen. Toch volg ik elke dag het voetbal in binnen- en buitenland, overal waar ik kom wil ik graag een stadion bezoeken, wat dus ook een hobby is geworden. Toen volgde een idee om een voetbalquiz te organiseren in onze plaats Rijsbergen bij Cafe ut Krisje. In het eerste jaar konden we 13 teams van 4 personen verwelkomen. De jaren daarna zat elke quiz vol, 25 teams van 4 man. Daarna hebben we ons gebied van de quiz uitgebreid naar nabijgelegen plaatsen en als hoogtepunt hebben we in oktober 2018 een voetbalquiz mogen organiseren bij K. Lierse S.K. in de business ruimte van het stadion. Onze passie is om een quiz goed te laten verlopen met strijd maar bovenal gezelligheid, zodat het voor iedereen een geslaagde avond is.

Ron Verheijen

Mijn naam is Ron Verheijen, 39 jaar oud en al heel mijn leven woonachtig in Rijsbergen. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. Daarnaast is voetbal 1 van mijn grootste hobby's, vroeger zelf gevoetbald van mijn 6de tot mijn 21ste. Daarna ben ik leider en trainer geworden van diverse jeugdelftallen waaronder nu die van mijn kinderen. Ook het bezoeken van wedstrijden in Nederland en Belgie is een grote hobby. Daarnaast is het maken en organiseren van diverse quizzen op locatie een genot om te doen. We steken er veel energie in en hopen zo de mensen een leuke middag of avond te bezorgen met veel passie, gezelligheid en strijd.

Kevin

Ik ben Kevin, de presentator van de Quizzen gemaakt door de Twins. Met enige regelmaat vergezel ik de twins om een kwis aan elkaar te praten. Toen ik een aantal jaar geleden werd gevraagd om hun eerste voetbalquiz te presenteren vond ik dat leuk om te doen. En dat is het nog steeds! Vooral het enthousiasme en fanatisme van de deelnemers is prachtig om te zien en tegelijkertijd test ik mijn eigen kennis en verrijk die met nieuwe tijdens het stellen van de vragen en het geven van de antwoorden; ik kies er dus bewust voor om de vragen vooraf niet in te zien, ben ik zelf ook een beetje deelnemer en dat als het even kan onder genot van een (speciaal) biertje.

Niels van Vugt

Mijn naam is Niels van Vugt, 27 jaar oud en momenteel woonachtig in Breda. Sport, en dan met name voetbal, is mijn grote passie. Zelf voetbal ik op een lager niveau, maar het voetbal volg ik elke dag op de voet. Ook het maken van quizzen vind ik erg leuk. Het samenstellen van quizzen is dan ook iets wat ik heel graag doe. Mensen een leuke middag of avond bezorgen met onderwerpen waar je zelf veel energie uithaalt, is toch het leukste dat er is?!