OVER ONS

FRANK VERHEIJEN

Mijn naam is Frank Verheijen woonachtig in Rijsbergen. Getrouwd met Patricia en trotse papa van een dochter en een zoon. In het dagelijks leven werkzaam als financieel medewerker. Na vele jaren voetbalquizzen te hebben georganiseerd in Rijsbergen, kwamen we er achter dat quizzen maken ons goed ligt en zodoende de opties willen uitbreiden voor elke leeftijd of doelgroep. In 2019 hebben mijn broer en ik ons ingeschreven bij de KvK en ons laten registreren als The Quiz Twins VOF. Of het nu een quiz is voor een groot bedrijf of tijdens een vrijgezellenfeest, we kunnen alles op wens en maat maken.

RON VERHEIJEN

Mijn naam is Ron Verheijen, geboren in 1979 en woonachtig in Rijsbergen.
Getrouwd met Kim en trotse vader van zoon Lars en dochter Britt.
In het dagelijks leven ben in ICT-er en daarnaast trainer/leider bij de voetbalteams van zowel mijn zoon als dochter.
Sinds 2011 organiseren mijn broer en ik diverse voetbalquizzen op locatie, daarna hebben we dit uitgebreid met sportquizzen en de populaire pubquiz.
ook zijn we sterk gegroeid in het geven van online quizzen. Er is van alles mogelijk bij ons en iedere keer blijft het leuk om een quiz in welke vorm te mogen organiseren.

KEVIN VERGAUWEN

Ik ben Kevin Vergauwen en net als de Twins woonachtig in Rijsbergen. Op dit moment ontwikkel ik samen met een kennis een systeem om op een simpele, gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke manier grotere sportvelden, zoals voetbalvelden te maaien met robotmaaiers. Daarnaast ben ik werkzaam als salesmanager voor veilige werkplekken op plaatsen waar gelast wordt. Ik ben benaderd om een voetbalquiz te presenteren en sindsdien ben ik de vaste presentator. Bij die voetbalquizzen ga ik geregeld mee naar andere (voetbal-) quizzen om daar de vragen te stellen. Dit vind ik leuk om te doen omdat naast dat we de mensen een leuke middag of avond willen bezorgen, ik zelf er ook altijd wat wijzer van wordt. Ik ken Ron en Frank van onze gezamenlijke periode als jeugdspeler bij VVR, waarin we zowel op als naast het veld een mooie tijd hebben beleefd. En dit hebben we nu ook als we ergens een quiz presenteren.

demi cockx

Mijn naam is Demi Cockx en ik woon in Zundert. Momenteel volg ik de opleiding onderwijsassistente. In mijn vrije tijd voetbal ik bij V.V. Wernhout. Ik vind het erg leuk om dingen te doen met familie en vrienden. Daarnaast werk ik bij de Albert Heijn als cassiere. Ik help ome Frank en ome Ron met het nakijken van de quizzen.

indi cockx

Hallo ik ben Indy Cockx, ik ben geboren in 2006. Ik ben het nichtje van Ron & Frank. Ik heb geholpen in cafés toen het nog geen Corona was. En nu help ik online met nakijken. Ik zit in Havo 3 op het Mencia Sandrode in Zundert. Ik werk bij de AH Zundert. Mijn hobby is voetbal, ik speel in de MO15 en ben ook enorm fan van de oranje leeuwinnen.

jelle snepvangers

Ik ben Jelle Snepvangers en ik kom uit Zundert. Op dit moment ben ik tweedejaars sociale geografie en planologie student aan de universiteit in Utrecht. In mijn vrije tijd voetbal ik bij V.V. Zundert maar ook ga ik regelmatig naar de sportschool en fiets ik. Daarnaast werk ik wanneer ik tijd heb op de boomkwekerij. Af en toe kijk ik dus ook na bij de quizzen van Ron en Frank. Dit zijn de ooms van Demi (mijn vriendin) en indy.